PRESTIGE HOTEL

BUDAPEST

hu

Vendéglátás

A fényűző elegancia és a csúcsgasztronómia kéz a kézben jár! 

A Prestige Hotel Budapest éttermi együttműködő partnere a Michelin csillagos Costes Downtown étterem, aki 2016. márciusában kevesebb, mint egy év alatt szerezte meg a rangos elismerést, 5. étteremként Magyarországon. Az étterem a Ráday utcai, a világ 25-dik legjobb éttermének választott, Magyarországon elsőként Michelin csillagot elnyerő Costes márkatagja.

A Downtown séfje Tiago Sabarigo és a Costes portugál sztárséfje, Miguel Rocha Vieira szakmai irányítása mellett működtetik a szálloda éttermének konyháját.

A Costes Downtown a szállodai vendégek teljes körű étkeztetési kiszolgálása mellett természetesen nyitva áll az utcáról betérő látogatók előtt is. A barátságos „bisztró hangulatú” de fine dining konyhát kínáló étteremben, Budapest legkülönlegesebb reggelije mellett, hetente változó kedvezményes business lunch menü és világszínvonalú vacsoraélmény várja a gasztronómia szerelmeseit. A fantasztikus fogások ráadásul egy impozáns látványkonyhában készülnek és előzetes foglalás esetén akár a konyhához kapcsolódó séfasztalnál is elfogyaszthatóak.

A kényelmes, spanyol diófa székek, a különleges növénykompozíciók, a fali függőkert, és Gerendai Károly magángyűjteményéből származó kortárs magyar festmények Csiszér Zsuzsannától Tarr Hajnalkáig felejthetetlen hangulatot kölcsönöznek az étteremnek, melyet a Tom Dixon lámpák hangulatos fényei csak tovább fokoznak.

Annak érdekében, hogy biztosan ki tudják próbálni ez a páratlan élményt, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot előre szállodánk Concierge-eivel.

A Costes Downtown étterem képeit ide kattintva nézheti meg.

Bővített kontinentális reggeli

(Ha a szobaár tartalmazz a reggelit)

COSTES REGGELI

(Bővített kontinentális reggeli, egy pohár pezsgővel és egy, az Ön által választott különlegességekből)

Á la carte választék

Asztalfoglalás: 

reservation@costesdowntown.hu

+36 1 920 1015 (9:00 és 19:30 között)

A telefonszámon kérjük jelezzék, hogy a Costes Downtown étterembe szól a foglalás.

costesdowntown.hu

Vissza
Vendéglátás
Szobafoglalás
Szobák Felnőttek Gyerekek

94%

94%

2796 reviews on 9 portals