PRESTIGE HOTEL

BUDAPEST

hu

Szalon

A Prestige Hotel Budapest legsokoldalóbb vendégtere, a „Szalon” - megtartva a szálloda eredeti koncepcióját – elegáns nagypolgári hangulatot árasztva új élményeket kínál a vendégeknek. 

A főbejárat mellett, az előtérből különleges 3D kialakítású SICIS mozaikkal díszített fal vezet a Szalon hangulatos belső terébe, ahol az egyedi gyártású bútorok és minőségi textilek mellett, kézzel festett Zsolnay kerámiák adják a díszletet. 

A szalon eredetileg a nemesi, polgári otthonok fogadószobáit, társalgóit jelentette, ahová rendszeresen meghívták a művészeti élet képviselőit, gyakran felolvasóesteket is tartottak. A Prestige Hotel Budapest újraértelmezte a funkciót, és a designt megtartva a szolgáltatásokat modernizálta. Így mára a Szalon, a századvégi korszak felidézése mellett üzleti rendezvények, fogadások, és sok egyéb társasági esemény megszervezésére is alkalmassá vált.

A Szalon mind emellett kényelmes helyszínt biztosít nyugodt olvasásra, kikapcsolódásra és akár munkára is.  A kor igényeinek megfelelően a kiváló minőségű vezeték nélküli internet kapcsolat minden vendég számára itt is elérhető.

Várja kedves Vendégeit 

a Prestige Hotel Budapest!

Vissza
Szobafoglalás
Szobák Felnőttek Gyerekek

94%

94%

2796 reviews on 9 portals