PRESTIGE HOTEL

BUDAPEST

hu

Relaxáció

Zavartalan pihenése és egészségének megóvása érdekében figyelmébe ajánljuk a szálloda 1. emeletén található Relax Room & Fitness központ ingyenes szolgáltatásait. 

A nyitvatartási időben (10.00-21.00) egy minőségi száraz szauna és egy jacuzzi áll rendelkezésére. Utána esőztető élményzuhany alatt frissülhet, majd a relaxációs szobában kényelmes nyugágyakban lazíthat. Az erőnléti edzésének helyszíne a prémium kategóriás gépekkel felszerelt fitneszterem.

A tökéletes kardió -és erőedzés eléréséhez vegyék igénybe alábbi gépeinket:
•             Futópad
•             Elliptikus gép
•             Háttámlás szobakerékpár
•             Alsó és felsőtest erősítő fitneszpad

A szobai fürdőköpeny mellé a speciális wellness táskába bekészítettünk egy pár papucsot és az Ön wellness törölközőjét, amelyeket tartózkodása alatt használhat, ha a Relax Room & Fitness központba látogat. A törölköző cseréjének rendje megegyezik a szobai törölközőkével. Csere igény esetén, hagyja a vizes törölközőt a fürdőszoba padlóján . A szauna használatához a Relax Room & Fitness központban korlátlanul rendelkezésre álló szauna lepedőt biztosítunk, amelyet a helyszínen vehet fel és azt a használat után ott is hagyhatja.

Az ingyenes Relax Room & Fitness törölközőt utazáskor kérjük, mindig hagyja a szobájában!

A Relax Room & Fitness központ használatáról,  szaunázási szabályokról és tanácsokról sok érdekeset megtudhat még, ha elolvassa a kifüggesztett házirendet.

Kellemes pihenést kívánunk!
Prestige Hotel Budapest

 

SZAUNÁZÁS SZABÁLYAI

FITNESS TEREM HÁZIREND

Vissza
Szobafoglalás
Szobák Felnőttek Gyerekek

94%

94%

2796 reviews on 9 portals